15 Jaar ervaring
5 jaar garantie
Vlotte communicatie
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 76 beoordelingen
.

Stukadoor in Hilversum met 15 jaar Ervaring

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Hilversum en omgeving? Een bedrijf met uitgebreide ervaring die vrijwel elke stucwerk klus voor u kan klaren? En ook nog een garantie van 5 jaar biedt? Ambacht Totaalbouw staat klaar om uw wensen te vervullen.

Onze stukadoors van Ambacht Totaalbouw hebben ruim 15 jaar ervaring en leveren vakkundig stucwerk tegen concurrerende prijzen. Wij garanderen een spiegelglad resultaat waar u jarenlang van zult genieten. We komen graag bij u langs in Hilversum om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw stucwerk project te berekenen. Als uw muren of plafonds gestuukt moeten worden, dan bent u bij Ambacht Totaalbouw aan het juiste adres.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Dit kunt u van ons verwachten

5 jaar garantie

Wij bieden tot 5 jaar garantie op al ons stucwerk.

Eerlijk en vakkundig advies

U weet vooraf waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Vlotte communicatie

U kunt ons elk moment van de dag snel en eenvoudig bereiken via WhatsApp

15 jaar ervaring

Bij ons bent u verzekerd van stucwerk van de hoogste kwaliteit.

Stucwerk met oog voor detail

Bij Ambacht Totaalbouw zijn we er trots op dat we een sterk oog voor detail hebben. We doen elk project met veel aandacht voor de kleinste details.

We geloven dat het de details zijn die het verschil maken tussen een goede klus en een uitzonderlijk stuk werk. Of het nu gaat om het gladstrijken van een muur, het perfect afwerken van hoeken, of het nauwkeurig toepassen van decoratieve stucwerktechnieken. Onze vakmensen streven er altijd naar om het beste resultaat te bereiken. 

We zijn pas tevreden als elk detail aan uw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft, want we weten dat dit het verschil maakt tussen een huis en een thuis.

Renovatie en verbouwing
Project werkzaamheden

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

We adviseren u graag vooraf over de verschillende soorten stucwerk die we kunnen aanbrengen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het stucwerk dat het beste past bij uw project. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het waterdicht stuken van uw badkamer, het decoratief stuken van uw keuken, of het aanbrengen van spachtelputz op uw plafond en muren.

Wilt u graag uw muren in een andere kleur hebben? Dan kunnen we airless spuiten toepassen na het stuken. Met deze combinatie kunnen we uw stucwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs realiseren. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en laat de prijs van uw stucwerk project berekenen!

Project werkzaamheden

Profiteer van een flinke burenkorting

We bieden een uniek burenkorting waarbij u samen met uw buren meer dan €2000 korting kunt krijgen op uw stucopdracht. Dit werkt als volgt: als u en uw buren samen voor meer dan 1000m² aan stucwerk aanvragen, krijgt u een korting van €2 per m². Als voorbeeld, als u en 3 buren samen 1200m² aan stucwerk aanvragen, met de korting bespaart u €2 per m², wat neerkomt op een totale besparing van €2400, oftewel gemiddeld €600 per huishouden.

Om gebruik te maken van deze burenkorting hoeft u alleen maar samen met uw buren contact met ons op te nemen en aan te geven hoeveel m² aan stucwerk u samen wilt laten uitvoeren. Wij zullen dan de korting berekenen en dit opnemen in de offerte. Bij ons stukadoorsbedrijf staan kwaliteit en tevredenheid centraal en we zijn dan ook blij om deze unieke besparing aan te bieden.

Voor meer informatie of deskundig advies kunt u ons bereiken op 06 85865210.

Stukadoor in Hilversum en in omgeving

Ambacht Totaalbouw werkt niet alleen in Hilversum, maar biedt ook diensten aan in de omliggende gebieden en verder weg. Onze deskundige stukadoors staan klaar om kwalitatief hoogwaardig stucwerk te leveren waar u het ook nodig heeft. Of u nu in het hart van de stad woont of in een naburige gemeente, u kunt rekenen op onze toewijding aan uitstekend vakmanschap en superieure klantenservice.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw stucwerkbehoeften, waar u ook woont.

Zolderkamer door Ambacht Totaalbouw - Stukadoor Utrecht

Dit is wat klanten in Hilversum en omgeving over ons zeggen

Wij zijn trots op onze perfecte klantbeoordeling van een 5,0 uit 5,0, gebaseerd op 60+ beoordelingen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen ervaart van onze dienstverlening. Hierbij een greep uit de ervaringen van onze klanten om u een goed beeld te geven van ons werk.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bij Ambacht Totaalbouw begrijpen we dat u snel en nauwkeurig wilt weten wat de kosten zijn voor uw project. Daarom kunt u via ons online offerteformulier eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

Let wel, onze agenda kan snel vollopen en de beschikbaarheid van plaatsen is beperkt. Daarom adviseren wij u om zo spoedig mogelijk uw offerte aan te vragen. 

Door uw aanvraag snel in te dienen, verzekert u zich van een plek in onze planning en voorkomt u mogelijke teleurstellingen.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Lees blogs gerelateerd aan stucwerk in Hilversum

Prijzen latex spuiten

100 tot 170m2 €8,50 per m²
200 tot 250m2 €7,75 per m²
260 tot 400m2 €7,25 per m²
Boven de  500 m2 €6,50 per m²

Voorstrijk + €2,50 per m² (voorstrijk is nodig bij nieuw stucwerk en gipsplaten)

prijzen zijn inclusief:
– Afplakken
– Lichtjes bijwerken
– Kitten
– Afwasbare latex
– Na afloop alles met u na lopen
– 100% garantie op al onze werkzaamheden

Genoemde prijzen zijn voor witte kleuren (voor andere kleuren of vragen, neem gerust contact met ons op) en excl. btw.

Prijzen Stucwerk

Wanden sausklaar: vanaf €13,00 per m²
Plafond sausklaar: vanaf € 16,00 per m²
Wanden behangklaar: vanaf €11,00 per m²
Raapwerk: vanaf €19,00 per m²

Genoemde prijzen incl. materialen excl. btw.