15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Stukadoor in Hilversum met 15 jaar Ervaring

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoors in Hilversum? Een stucadoorsbedrijf met uitgebreide ervaring die vrijwel elke stucklus voor u kan klaren? En ook nog een garantie van 5 jaar biedt? Ambacht Totaalbouw staat klaar om uw wensen te vervullen.

De stukadoors van ons bedrijf hebben ruim 15 jaar ervaring in stucen en leveren vakkundig stucwerk tegen concurrerende prijzen. Wij garanderen een spiegelglad resultaat waar u jarenlang van zult genieten. We komen graag bij u langs in Hilversum om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw project te berekenen. Als uw muren of plafonds gestuukt moeten worden, dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Dit kunt u van ons verwachten

5 jaar garantie

Wij bieden tot 5 jaar garantie op het stucen van muren en plafonds.

Eerlijk en vakkundig advies

U weet vooraf waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Vlotte communicatie

U kunt ons elk moment van de dag snel en eenvoudig bereiken via WhatsApp

15 jaar ervaring

Ons stukadoorsbedrijf verzekert u van ervaren stukadoors.

Diensten die onze stukadoors in Hilversum uitvoeren

Als stucadoorsbedrijf in Hilversum stucen we met verschillende soorten materialen. Het maakt voor ons dan ook niet uit voor welk project u een stukadoor nodig heeft. Onze stukadoors verrichtten het.

  • Stucwerk: Perfect voor als uw wanden en plafonds een voorbehandeling vereisen.
  • Latex spuiten: Een snelle en kostenbesparende methode vergeleken met traditioneel stucwerk. Ideaal voor de afwerking van nieuwbouwwoningen.
  • Dunpleister: Bereid uw wanden en plafonds voor op de afwerking.
  • Glad pleisterwerk: Voor een gladde afwerking die oneffenheden effectief elimineert.
  • Sierpleister: Als u een decoratieve textuur aan uw wanden of plafond wil aanbrengen.
  • Badkamerrenovaties: Transformeer uw badkamer naar een moderne en verfrissende ruimte.
  • Renovatie en verbouwing: Voor volledige renovatie van uw woning of specifieke delen ervan.

Stucen met oog voor detail

Bij ons stucadoorsbedrijf zijn we er trots op dat we een sterk oog voor detail hebben. We doen elk project met veel aandacht voor de kleinste details.

We geloven dat het de details zijn die het verschil maken tussen een goede klus en een uitzonderlijk stucwerk. Of het nu gaat om het stucen van een muur, het perfect afwerken van hoeken, of het nauwkeurig toepassen van decoratieve stucwerktechnieken. Onze vakmensen streven er altijd naar om het beste resultaat te bereiken. 

We zijn pas tevreden als elk detail aan uw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft, want we weten dat dit het verschil maakt tussen een huis en een thuis.

Renovatie en verbouwing
Project werkzaamheden

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

We adviseren u graag vooraf over de verschillende soorten stucwerk die we kunnen aanbrengen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe we het beste uw klus kunnen stucen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het waterdicht stucen van uw badkamer, het decoratief stuken van uw keuken, of het aanbrengen van spachtelputz op uw plafond en muren.

Wilt u graag uw muren in een andere kleur hebben? Dan kunnen we airless spuiten toepassen na het stuken. Met deze combinatie kunnen we uw stucwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs realiseren. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en laat de prijs van uw stucwerk project berekenen!

Project werkzaamheden

Profiteer van een flinke burenkorting

We bieden een uniek burenkorting waarbij u samen met uw buren meer dan €2000 korting kunt krijgen op uw stucopdracht. Dit werkt als volgt: als u en uw buren samen voor meer dan 1000m² aan stucwerk aanvragen, krijgt u een korting van €2 per m². Als voorbeeld: Als u en 3 buren samen 1200m² aanvragen, met de korting bespaart u €2 per m², wat neerkomt op een totale besparing van €2400, oftewel gemiddeld €600 per huishouden.

Om gebruik te maken van deze burenkorting hoeft u alleen maar samen met uw buren contact met ons op te nemen en aan te geven hoeveel m² aan stucwerk u samen wilt laten stucen. Wij zullen dan de korting berekenen en dit opnemen in de kosten. Bij ons stukadoorsbedrijf staan kwaliteit en tevredenheid centraal en we zijn dan ook blij om deze unieke besparing aan te bieden.

Voor meer informatie of advies kunt u ons bereiken op 06 85865210.

Stukadoor in Hilversum en in omgeving

Ons bedrijf werkt niet alleen in Hilversum, maar biedt ook diensten aan in de omliggende gebieden. Onze deskundige stukadoors staan klaar om kwalitatief hoogwaardig stucwerk te leveren waar u het ook nodig heeft. Of u nu in het hart van de stad woont of in een naburige gemeente, u kunt rekenen op onze toewijding aan uitstekend vakmanschap en superieure klantenservice.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw stucwerkbehoeften, waar u ook woont.

Zolderkamer door Ambacht Totaalbouw - Stukadoor Utrecht

Dit is wat klanten in Hilversum en omgeving over ons zeggen

Wij zijn trots op onze perfecte klantbeoordeling van een 5,0 uit 5,0, gebaseerd op 70+ beoordelingen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen ervaart van onze dienstverlening. Hierbij een greep uit de ervaringen van onze klanten in Nederland om u een goed beeld te geven van ons werk.

Bekend van TV

Uitgezonden op SBS6 in 2023 en 2024

Met enthousiasme delen wij mee dat wij deel hebben uitgemaakt van “De Grote Huisverbouwing” op SBS6, waarbij ons vakmanschap op nationale televisie is getoond. Deze ervaring benadrukt onze expertise en onze passie voor kwalitatief hoogstaand werk.

We zijn vaker op televisie gekomen, benieuwd naar de afleveringen? Klik dan hier en bekijk alle afleveringen.

Ontvang kosteloos een aanbod

Bij ons bedrijf begrijpen we dat u snel en nauwkeurig wilt weten wat de kosten zijn voor uw project. Daarom kunt u via ons online offerteformulier eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

Let wel, onze agenda kan snel vollopen en de beschikbaarheid van plaatsen is beperkt. Daarom adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons bedrijf. 

Door uw aanvraag snel in te dienen, verzekert u zich van een plek in onze planning en voorkomt u mogelijke teleurstellingen.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Lees blogs gerelateerd aan stukadoors in Hilversum