15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Burenkorting

Als u op zoek gaat naar een stukadoorsbedrijf voor uw project, dan wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons stukadoorsbedrijf kan dat u bieden, dankzij ons unieke burenkorting. Met ons burenkorting kunt u samen met uw buren meer dan €2000 korting krijgen voor uw stucopdracht.
Project werkzaamheden

Hoe werkt de burenkorting?

De burenkorting houdt in dat wanneer u en uw buren samen voor meer dan 1000m² aan stucwerk aanvragen, u een korting van €2 per m² krijgt. Dit is een uitstekende manier om samen met uw buren te besparen op de kosten voor het afbouwen of opfrissen van uw woning, zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit.

Rekenvoorbeeld

Laten we een rekenvoorbeeld geven: Stel u en 3 buren vragen samen 1200m² aan stucwerk aan. Met de korting bespaart u €2 per m², oftewel €2 x 1200m² = €2400. 

Gemiddeld bespaard elke huishouden dan €2400 / 4 = €600!

Hoe maakt u gebruik van de korting?

U kunt eenvoudig gebruik maken van de burenkorting door samen met uw buren contact met ons op te nemen en aan te geven hoeveel m² aan stucwerk u samen wilt uit laten voeren. We zullen dan de korting berekenen en dit meerekenen in de offerte.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Profiteer direct van hoogwaardig kwaliteit

Bij ons stukadoorsbedrijf staat kwaliteit en tevredenheid centraal. We waarderen onze trouwe klanten en hun buren, daarom willen we u deze unieke kans bieden om te besparen op kosten van uw stucwerkprojecten.

Heeft u advies nodig van een expert voor uw stucwerk opdracht? Dan helpen onze deskundige stukadoors u graag verder. U kunt ons het beste bereiken door te bellen naar 06 85865210.

Gratis offerte aanvragen

Bent u klaar om een gratis offerte aan te vragen? Neem dan vandaag nog contact op met uw buren en maak gebruik van onze burenkorting voor uw volgende stucwerkproject. Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de offerte te bespreken.