15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Latex spuiten

Wat is latex spuiten?

Latex spuiten is een techniek waarbij latexverf wordt aangebracht op muren en plafonds met behulp van een spuitpistool. Dit is een snelle en efficiënte manier om een ruimte te verven, omdat het de verf gelijkmatig en snel over het oppervlak kan verdelen. 

Latex spuiten is geschikt voor bijna alle soorten oppervlakken, van hout tot beton en van metaal tot gips. Het is een populaire keuze vanwege de snelle droogtijd en de mooie, gladde afwerking die het kan geven aan een ruimte. Latex spuiten is echter wel een specialistische techniek die vereist dat de persoon die het uitvoert over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Latex spuiten - Stukadoor Utrecht
Latex spuiten woonkamer 2

Wanneer is latex spuiten een optie?

Er is geen specifiek moment waarop u latexverf op muren en plafonds moet laten spuiten. Het hangt af van de staat van de muren en plafonds en van uw persoonlijke voorkeuren.

Als u merkt dat de muren en plafonds in uw huis aan vervanging toe zijn of als u gewoon een nieuwe look wilt geven aan de ruimtes in uw huis. Dan is het misschien een goed idee om latexverf te laten spuiten.

Het is wel belangrijk om te controleren of de muren en plafonds goed voorbereid zijn voordat u begint met het spuiten van latexverf. Dit betekent dat u eventuele oneffenheden moet opvullen en de muren en plafonds moet schuren voordat u de latexverf aanbrengt.

Waarom kiezen voor latex spuiten?

Latex spuiten is geschikt voor alle soorten woningen, van oude panden tot moderne gebouwen. Het is een veelzijdige manier om de muren en plafonds in een woning te verven, omdat het snel en gemakkelijk aan te brengen is en een mooi, glad en gelijkmatig resultaat geeft. Latexverf is ook duurzaam en biedt een goede bescherming tegen vocht en schimmel, wat vooral belangrijk is in oudere woningen waar deze problemen vaak voorkomen. 

Voordelen van latex spuiten

  • Geen banen en strepen
  • Goedkoper dan rollen, tot wel 40%
  • Gaat veel sneller, meestal binnen 2 dagen klaar.
  • Het eind resultaat is egaler en mooier
  • Dikkere laag verf

Als u twijfelt of latexverf geschikt is voor jouw woning, raadpleeg dan een professionele schilder voor advies.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u klaar om uw klus uit te laten voeren door een expert? Vul dan onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Onze diensten