15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Stukadoor Gouda met 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een frisse uitstraling voor uw woning, het herstel van beschadigde muren of plafonds, of gewoonweg een complete make-over? Bij Ambacht Totaalbouw, uw toegewijde stukadoor in Gouda en de omliggende regio, bent u verzekerd van topkwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring, een vakbekwaam team en een geruststellende garantie van 5 jaar, garanderen wij een perfect eindresultaat.

Bij Ambacht Totaalbouw zijn we trots op onze snelle reactietijden, uitstekende bereikbaarheid, duidelijke offertes en altijd vriendelijke service. Waarom zou u het niet zelf ervaren? Vraag geheel kosteloos een
offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Uw huis verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Erkende stukadoor in Gouda

In Gouda is Ambacht Totaalbouw een gevestigde naam, bekend om de hoge kwaliteit van ons stucwerk en onze schat aan ervaring. Wij combineren traditioneel vakmanschap met geavanceerde technieken om uw muren en plafonds perfect af te werken.

Wanneer u kiest voor Ambacht Totaalbouw, kiest u voor betrouwbaar en hoogwaardig stucwerk. Deze keuze wordt onderschreven door de talloze tevreden klanten die we in Gouda en omstreken hebben geholpen. Wij gaan verder dan alleen stukadoors; wij zijn uw partners in het verwezenlijken van uw droominterieur. Uw huis verdient het allerbeste, en dat is precies wat wij leveren.

Renovatie en verbouwing

Dit kunt u van ons verwachten

Zekerheid van 5-jarige garantie

Wij hebben zoveel vertrouwen in de superieure kwaliteit van onze stucwerken, dat wij een garantieperiode van vijf jaar hanteren. Voor ons is uw tevredenheid en gemoedsrust van het grootste belang.

Persoonlijk en professioneel advies

Onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijke aanbevelingen voor het perfecte stucwerk voor uw woning. Wij bieden advies dat specifiek is afgestemd op uw voorkeuren en financiële mogelijkheden.

Service met hartelijkheid

Wij geloven dat onze werkwijze even belangrijk is als het eindresultaat. We benaderen elk project met enthousiasme, expertise en een warme glimlach.

Ruime ervaring van 15 jaar

Met een indrukwekkende 15 jaar aan ervaring in het stucwerk, beschikken wij over diepgaande kennis en vaardigheden. Voor zowel kleine als grote projecten zijn wij bekwaam in het professioneel uitvoeren van alle soorten opdrachten.

Snelle Respons en gemakkelijke bereikbaarheid

Wij zijn direct beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, of u ons nu belt of een bericht stuurt. Net als u waarderen wij snelle communicatie en eenvoudige toegankelijkheid.

Transparante offertes

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan met verborgen kosten of onvoorziene complicaties. Wij zijn toegewijd aan volledige transparantie in zowel de omvang van het werk als de kosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Diensten van Ambacht Totaalbouw

Ontdek ons veelzijdige aanbod van diensten, perfect afgestemd op uw unieke wensen in Gouda:

 1. Stucwerk voor Nieuwbouw: Geef uw nieuwe woning in Gouda een warme en uitnodigende sfeer met ons vakkundige en naadloze stucwerk.
 2. Karaktervol stucwerk: Breng een artistieke flair aan in uw interieur met onze decoratieve sierpleisters en handgemaakte ornamenten.
 3. Badkamerrenovaties: Transformeer uw badkamer in Gouda in een ontspannende spa, van subtiele wijzigingen tot volledige make-overs.
 4. Dunpleister: Zorg voor strakke en gladde muren met onze efficiënte dunpleister toepassingen.
 5. Glad en strak pleisterwerk: Creëer een elegante en naadloze afwerking in elke kamer van uw huis in Gouda.
 6. Latex spuittechnieken: Vernieuw snel en effectief de uitstraling van uw muren en plafonds.
 7. Renovatie en uitbreiding: Realiseer uw renovatiedromen in Gouda, van kleine veranderingen tot grootschalige projecten.


Kies voor onze stukadoors in Gouda voor een service die verder gaat dan kwaliteit. Ons team zet zich in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Verschillende soorten stucwerk

Op zoek naar de ideale stucwerkoplossing voor uw woning in Gouda? Ambacht Totaalbouw biedt een breed scala aan opties:

 • Waterbestendig stucwerk voor uw badkamer, waarbij functionaliteit en stijl samenkomen.
 • Creëer een gezellige sfeer in uw keuken met onze decoratieve stucwerkopties.
 • Laat uw muren en plafonds schitteren met vakkundig aangebracht spachtelputz.
 • Overweegt u een frisse kleur voor uw muren? Ontdek onze airless verfspuitdiensten voor een strak en egaal resultaat.


Ambacht Totaalbouw staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, zonder dat het een fortuin kost. Klik hier voor een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave. Ervaar zelf onze concurrerende prijzen in Gouda!

Project werkzaamheden
Project werkzaamheden

Groepskorting voor u en uw buren in Gouda

Samenwerken met uw buren voor stucwerk kan leiden tot aanzienlijke besparingen, mogelijk meer dan € 2000! Hier zijn de voordelen:

 • Wanneer u en uw buren in totaal meer dan 1000m² aan stucwerk bestellen, krijgt iedereen € 2 korting per vierkante meter.
 • Stel, u en drie buren besluiten samen 1200m² te laten stucen. Dit leidt tot een totale korting van € 2400, ofwel een besparing van € 600 per huishouden!


Om van deze burenkorting gebruik te maken, neemt u samen met uw buren contact met ons op en geeft u de totale vierkante meters door. Wij zorgen ervoor dat deze korting wordt toegepast op uw offerte. Wij zijn toegewijd aan uw tevredenheid en bieden daarom deze geweldige kans.

Voor vragen of professioneel advies, twijfel niet en neem contact op via: 06 85865210.

Stukadoor in Gouda en omgeving

Ambacht Totaalbouw is trots op het aanbieden van premium stucwerkdiensten, niet alleen in Gouda maar ook in de nabijgelegen regio’s. Onze bekwame stukadoors zijn altijd klaar om topkwaliteit stucwerk te leveren, ongeacht uw locatie in of rond Gouda.

Of u nu midden in Gouda woont, of in de aangrenzende steden en dorpen, u kunt rekenen op ons deskundige vakmanschap en onze service van hoge kwaliteit.

Zolderkamer door Ambacht Totaalbouw - Stukadoor Utrecht

Dit is wat klanten in Gouda en omgeving over ons zeggen

We zijn verheugd een uitmuntende klantbeoordeling van 5.0 uit 5.0 te hebben, gebaseerd op 70+ recensies. Ons doel is dat u net zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Bekend van TV

Uitgezonden op SBS6 in 2023 en 2024

Met enthousiasme delen wij mee dat wij deel hebben uitgemaakt van “De Grote Huisverbouwing” op SBS6, waarbij ons vakmanschap op nationale televisie is getoond. Deze ervaring benadrukt onze expertise en onze passie voor kwalitatief hoogstaand werk.

We zijn vaker op televisie gekomen, benieuwd naar de afleveringen? Klik dan hier en bekijk alle afleveringen.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bij Ambacht Totaalbouw in Gouda waarderen we helderheid over de kosten. U kunt eenvoudig en zonder kosten een offerte aanvragen via ons online formulier.

Wees er snel bij!

Wij willen u attent maken op het feit dat onze agenda zich snel vult. Met beperkte beschikbaarheid adviseren wij u om uw offerteaanvraag zo spoedig mogelijk te doen.

Dit garandeert uw plek in onze planning en helpt eventuele teleurstellingen te voorkomen. Zorg dat u er op tijd bij bent!

Vraag uw offerte hier aan!

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.