15 Jaar ervaring
5 jaar garantie
Vlotte communicatie
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 76 beoordelingen
.

Glad Pleisterwerk

Kies voor een moderne en strakke uitstraling met de stucmethode Glad Pleisterwerk van Ambacht Totaalbouw. Deze afwerking voor wanden en plafonds, ook wel bekend als sausklaar stucwerk, zorgt voor een gladde ondergrond die perfect kan worden afgewerkt met verf. Met Glad Pleisterwerk maakt u een uitstekende keuze om uw slaapkamer, woonkamer of zelfs uw gehele woning te verfraaien.

Onze ervaren stukadoor brengt een laag pleistergips aan en egaliseert de ondergrond, waardoor alle oneffenheden worden weggewerkt. Met vakmanschap en oog voor detail wordt gezorgd voor een strak en gelijkmatig resultaat van hoge kwaliteit. Vertrouw op ons voor een perfect eindresultaat waar u nog jarenlang van zult genieten.

Sarkar stuct muur - Stukadoor Utrecht
Project werkzaamheden

Werkwijze Glad Pleisterwerk

Bij Ambacht Totaalbouw zorgen we voor een zorgvuldige voorbereiding voordat onze stukadoor aan de slag gaat met Glad Pleisterwerk. We geloven dat een goede start essentieel is voor een succesvolle afwerking. Daarom bespreken we eerst met u welke spullen verplaatst moeten worden en welke afgedekt moeten worden, zodat we voorzichtig en netjes te werk kunnen gaan. Pas daarna begint onze stukadoor met het aanbrengen van de pleisterlaag.

Na voltooiing ruimen we alles op en maken we de ruimte schoon, zodat deze netjes wordt achtergelaten. Bij Ambacht Totaalbouw staan we garant voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is waar vakmanschap voor staat!

Garantie op Glad Pleisterwerk: Vijf jaar gemoedsrust

Bij Ambacht Totaalbouw bieden we 5 jaar garantie op Glad Pleisterwerk bij normaal gebruik. We zijn ervan overtuigd dat onze hoogwaardige afwerking lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met onze garantie kunt u met een gerust hart genieten van uw strak afgewerkte wanden en plafonds. Bij eventuele problemen staan we klaar om u te helpen en de nodige oplossingen te bieden.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u klaar om uw klus uit te laten voeren door een expert? Vul dan onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Onze diensten

Prijzen latex spuiten

100 tot 170m2 €8,50 per m²
200 tot 250m2 €7,75 per m²
260 tot 400m2 €7,25 per m²
Boven de  500 m2 €6,50 per m²

Voorstrijk + €2,50 per m² (voorstrijk is nodig bij nieuw stucwerk en gipsplaten)

prijzen zijn inclusief:
– Afplakken
– Lichtjes bijwerken
– Kitten
– Afwasbare latex
– Na afloop alles met u na lopen
– 100% garantie op al onze werkzaamheden

Genoemde prijzen zijn voor witte kleuren (voor andere kleuren of vragen, neem gerust contact met ons op) en excl. btw.

Prijzen Stucwerk

Wanden sausklaar: vanaf €13,00 per m²
Plafond sausklaar: vanaf € 16,00 per m²
Wanden behangklaar: vanaf €11,00 per m²
Raapwerk: vanaf €19,00 per m²

Genoemde prijzen incl. materialen excl. btw.