15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Glad Pleisterwerk

Kies voor een moderne en strakke uitstraling met de stucmethode Glad Pleisterwerk van Ambacht Totaalbouw. Deze afwerking voor wanden en plafonds, ook wel bekend als sausklaar stucwerk, zorgt voor een gladde ondergrond die perfect kan worden afgewerkt met verf. Met Glad Pleisterwerk maakt u een uitstekende keuze om uw slaapkamer, woonkamer of zelfs uw gehele woning te verfraaien.

Onze ervaren stukadoor brengt een laag pleistergips aan en egaliseert de ondergrond, waardoor alle oneffenheden worden weggewerkt. Met vakmanschap en oog voor detail wordt gezorgd voor een strak en gelijkmatig resultaat van hoge kwaliteit. Vertrouw op ons voor een perfect eindresultaat waar u nog jarenlang van zult genieten.

Sarkar stuct muur - Stukadoor Utrecht
Project werkzaamheden

Werkwijze Glad Pleisterwerk

Bij Ambacht Totaalbouw zorgen we voor een zorgvuldige voorbereiding voordat onze stukadoor aan de slag gaat met Glad Pleisterwerk. We geloven dat een goede start essentieel is voor een succesvolle afwerking. Daarom bespreken we eerst met u welke spullen verplaatst moeten worden en welke afgedekt moeten worden, zodat we voorzichtig en netjes te werk kunnen gaan. Pas daarna begint onze stukadoor met het aanbrengen van de pleisterlaag.

Na voltooiing ruimen we alles op en maken we de ruimte schoon, zodat deze netjes wordt achtergelaten. Bij Ambacht Totaalbouw staan we garant voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat is waar vakmanschap voor staat!

Garantie op Glad Pleisterwerk: Vijf jaar gemoedsrust

Bij Ambacht Totaalbouw bieden we 5 jaar garantie op Glad Pleisterwerk bij normaal gebruik. We zijn ervan overtuigd dat onze hoogwaardige afwerking lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met onze garantie kunt u met een gerust hart genieten van uw strak afgewerkte wanden en plafonds. Bij eventuele problemen staan we klaar om u te helpen en de nodige oplossingen te bieden.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u klaar om uw klus uit te laten voeren door een expert? Vul dan onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Onze diensten