15 Jaar ervaring
5 jaar garantie
Vlotte communicatie
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 76 beoordelingen
.

Stukadoor Huizen met 5 jaar garantie

Heeft uw woning behoefte aan een nieuwe uitstraling, moeten beschadigde muren of plafonds worden hersteld, of bent u simpelweg toe aan een complete make-over? Kijk dan niet verder. Bij Ambacht Totaalbouw, uw vertrouwde stukadoor in Huizen en de omliggende regio, staat topkwaliteit voorop. Met meer dan 15 jaar ervaring, een team van vakbekwame professionals en een garantie van 5 jaar, verzekeren wij u van een perfect eindresultaat.

Bij Ambacht Totaalbouw zijn we niet alleen trots op onze uitstekende vakbekwaamheid maar ook op onze snelle reactietijden, uitstekende bereikbaarheid, gedetailleerde offertes, en altijd vriendelijke service. Waarom zou u het niet zelf ervaren? Vraag geheel kosteloos een
offerte aan
en ontdek wat wij specifiek voor uw woning kunnen betekenen. Uw huis verdient niets minder dan de allerbeste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Erkende stukadoor in Huizen

In Huizen is Ambacht Totaalbouw een gerenommeerde naam, bekend om onze buitengewone stucwerkkwaliteit en schat aan ervaring. Onze aanpak combineert traditioneel meesterschap met innovatieve technologieën om uw muren en plafonds tot in de perfectie af te werken.

Als u voor Ambacht Totaalbouw kiest, maakt u een keuze voor vertrouwde en hoogwaardige stucwerkdiensten. Deze keuze wordt bevestigd door de vele tevreden klanten die we hebben bediend, niet alleen in Huizen maar ook in de omliggende gebieden. Wij zijn niet enkel stukadoors; we zijn uw partners in het realiseren van uw droominterieur. Uw huis verdient niets minder dan het allerbeste, en dat is precies wat wij leveren.

Renovatie en verbouwing

Dit kunt u van ons verwachten

5 Jaar garantie op alle stucwerk
Persoonlijk en professioneel advies
Service met hartelijkheid
Ruime ervaring van 15 jaar
Snelle respons
Transparante offertes

Diensten van Ambacht Totaalbouw

Verken onze uitgebreide reeks van dienstverlening, ideaal aangepast aan uw specifieke behoeften in Huizen:

  1. Stucdiensten voor nieuwbouwwoningen: Verrijk uw nieuwe huis in Huizen met onze professionele en naadloze stucdiensten, die zorgen voor een gezellige en verwelkomende atmosfeer.
  2. Sierstucwerk: Voeg een vleugje kunst toe aan uw woning met onze speciale decoratieve pleisters en unieke, handgemaakte versieringen.
  3. Badkamer verbouwingen: Verander uw badkamer in Huizen in een luxe spa-ervaring, van kleine aanpassingen tot complete vernieuwingen.
  4. Fijne stucwerk: Krijg gladde en perfect afgewerkte muren met onze geavanceerde dunpleister methodes.
  5. Egaal en strak pleisterwerk: Bereik een luxe en vlekkeloze look in uw woning in Huizen met onze deskundige pleisterdiensten.
  6. Latex spuitwerk: Vernieuw efficiënt en snel het aanzicht van uw muren en plafonds.
  7. Verbouwing en uitbreiding: Maak uw verbouwingsplannen in Huizen waar, van subtiele aanpassingen tot ingrijpende verbouwingen.


Kies voor onze gespecialiseerde stukadoors in Huizen voor een dienst die kwaliteit overstijgt. Ons team is toegewijd om niet alleen aan uw eisen te voldoen, maar ze te overtreffen.

Stukadoor in Huizen en omgeving

Ambacht Totaalbouw staat bekend om het leveren van eersteklas stucwerkdiensten, niet alleen in Huizen, maar ook in de omliggende gebieden. Onze ervaren stukadoors staan altijd paraat om uitmuntend stucwerk te bieden, ongeacht uw locatie in of rond Huizen.

Of u nu in het hart van Huizen woont of in de naburige steden en dorpen, u kunt vertrouwen op onze vakkundige expertise en onze toewijding aan service van hoge kwaliteit.

Zolderkamer door Ambacht Totaalbouw - Stukadoor Utrecht

Groepskorting voor u en uw buren in Huizen

Het gezamenlijk inkopen van stucdiensten met uw buren kan leiden tot aanzienlijke besparingen, soms wel meer dan € 2000! Ontdek de voordelen:

  • Bij een gezamenlijke bestelling van meer dan 1000m² stucwerk, ontvangt iedereen een korting van € 2 per vierkante meter.
  • Stel voor, u en drie van uw buren kiezen ervoor om samen 1200m² te laten stucen. Dit resulteert in een totale korting van € 2400, wat neerkomt op een besparing van € 600 per huishouden!


Om van deze collectieve korting te genieten, neemt u samen met uw buren contact met ons op en verstrekt u de totale oppervlakte in vierkante meters. Wij zullen ervoor zorgen dat deze korting verwerkt wordt in uw prijsopgave. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom bieden wij u deze fantastische mogelijkheid.
Voor verdere vragen of professioneel advies, aarzel niet om contact op te nemen via: 06 85865210.

Dit is wat klanten in Huizen en omgeving over ons zeggen

We zijn verheugd een klantbeoordeling van 5.0 uit 5.0 te hebben, gebaseerd op 70+ recensies. Ons doel is dat u net zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bij Ambacht Totaalbouw in Huizen waarderen we helderheid over de kosten. U kunt eenvoudig en zonder kosten een offerte aanvragen via ons online formulier.

Wees er snel bij!

We willen u erop wijzen dat onze agenda snel volloopt. Gezien de beperkte beschikbaarheid raden we u aan om zo snel mogelijk een offerteaanvraag in te dienen.

Door dit te doen, verzekert u zich van een plek in onze planning en voorkomt u mogelijke teleurstellingen. Zorg dat u er snel bij bent!

Vraag uw offerte hier aan!

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Prijzen latex spuiten

100 tot 170m2 €8,50 per m²
200 tot 250m2 €7,75 per m²
260 tot 400m2 €7,25 per m²
Boven de  500 m2 €6,50 per m²

Voorstrijk + €2,50 per m² (voorstrijk is nodig bij nieuw stucwerk en gipsplaten)

prijzen zijn inclusief:
– Afplakken
– Lichtjes bijwerken
– Kitten
– Afwasbare latex
– Na afloop alles met u na lopen
– 100% garantie op al onze werkzaamheden

Genoemde prijzen zijn voor witte kleuren (voor andere kleuren of vragen, neem gerust contact met ons op) en excl. btw.

Prijzen Stucwerk

Wanden sausklaar: vanaf €13,00 per m²
Plafond sausklaar: vanaf € 16,00 per m²
Wanden behangklaar: vanaf €11,00 per m²
Raapwerk: vanaf €19,00 per m²

Genoemde prijzen incl. materialen excl. btw.