15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Stukadoor in De Bilt met 15 Jaar Ervaring

In het pittoreske De Bilt, waar historische architectuur en modern design samenkomen, verdient elk gebouw de beste afwerking die het kan krijgen. Ambacht Totaalbouw, uw lokale stukadoor in De Bilt, staat klaar om dit te realiseren.

Met een diepgewortelde passie voor vakmanschap en een perfect oog voor detail, zetten wij ons in om elke stucopdracht om te zetten in een meesterwerk. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, een oud pand in ere wilt herstellen of een frisse look aan een nieuw project wilt geven, wij brengen uw visie tot leven.

Ontdek waarom zoveel inwoners van De Bilt vertrouwen op de expertise van Ambacht Totaalbouw voor hun stucwerk.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Waarom Ambacht Totaalbouw?

5 jaar garantie op ons werk

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk en daarom bieden wij een garantie van 5 jaar op alle stucwerkzaamheden. Dit geeft u de zekerheid en gemoedsrust dat uw investering beschermd is en dat eventuele problemen in de toekomst door ons worden aangepakt.

15 jaar ervaring in stucwerk

Met meer dan een decennium in de branche heeft Ambacht Totaalbouw een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Onze 15 jaar ervaring betekent dat we elk facet van stucwerk kennen en dat we voor elke uitdaging een oplossing hebben. Dit staat garant voor een naadloze uitvoering van uw project.

Klant staat op nummer 1

Voor ons is elke klant uniek en verdient een persoonlijke benadering. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van het project, zorgen we ervoor dat uw visie centraal staat in alles wat we doen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we streven ernaar om uw verwachtingen bij elke stap te overtreffen.

Transparante en Eerlijke Prijsstelling

Bij Ambacht Totaalbouw geloven we in duidelijkheid en eerlijkheid. We zorgen ervoor dat u van tevoren een helder beeld krijgt van de kosten, zonder verborgen extra's. Onze offertes zijn concurrerend, en we bieden uitstekende waarde voor de hoogwaardige diensten die we leveren. U investeert niet alleen in stucwerk, maar in vakmanschap en duurzaamheid.

Diensten

Op zoek naar topkwaliteit stucwerk in De Bilt? Ontdek het uitgebreide dienstenaanbod van Ambacht Totaalbouw, uw partner voor perfecte afwerking.

 • Traditioneel Stucwerk: Van glad pleisterwerk tot sierpleisters, wij hebben de expertise om verschillende stijlen van traditioneel stucwerk te leveren, geschikt voor zowel moderne als klassieke woningen en bedrijfsruimtes.
 • Badkamerrenovatie: Naast het aanbrengen van waterdicht stucwerk, zorgen wij voor een complete transformatie van uw badkamer. Of het nu gaat om een frisse update of een volledige renovatie, wij zorgen voor een prachtig resultaat.
 • Dunpleister: Voor die strakke en moderne afwerking is dunpleister de ideale keuze. Perfect voor muren die al in redelijke staat zijn maar die verfijning nodig hebben.
 • Glad Pleisterwerk: Een favoriet onder veel van onze klanten. Dit stucwerk geeft een strakke, naadloze finish aan uw muren en plafonds, waardoor ze klaar zijn voor verf of behang.
 • Latex Spuiten: Voor een uniforme en snelle afwerking van grote oppervlakten is latex spuiten de perfecte oplossing. Deze methode zorgt voor een vlekkeloze en egale afwerking.
 • Renovatie en Verbouwing: Behalve stucwerk, nemen we ook grotere renovatie- en verbouwingsprojecten aan. Met onze ervaren teamleden zorgen we ervoor dat uw ruimte een ware transformatie ondergaat.


Of u nu op zoek bent naar een subtiele touch-up of een complete metamorfose, Ambacht Totaalbouw in De Bilt heeft de diensten en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Renovatie en verbouwing

Klantbeoordelingen

Bij Ambacht Totaalbouw vinden we niets waardevoller dan de tevredenheid van onze klanten. Het vertrouwen dat zij in ons stellen, wordt weerspiegeld in onze hoge klantbeoordelingen. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten uit De Bilt en omgeving, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kwaliteit en toewijding die u van ons kunt verwachten.

Interesse om ook zo’n positieve ervaring met ons te hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Het proces: Stukadoor in De Bilt

Bij Ambacht Totaalbouw geloven we in transparantie. Daarom willen we dat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u voor ons kiest. Hieronder schetsen we in eenvoudige stappen hoe ons stucproces verloopt vanaf het eerste contact tot het moment dat u geniet van uw fris gestucte muren en plafonds.

 1. Eerste Contact: Nadat u contact met ons opneemt, bespreken we kort uw wensen en plannen een datum voor een bezichtiging.
 2. Bezichtiging: Een van onze ervaren stukadoors komt bij u langs in De Bilt om de ruimte(s) te bekijken en de specifieke eisen te bespreken. Op basis hiervan geven we u advies en bereiden we een gedetailleerde offerte voor.
 3. Offerte: U ontvangt een duidelijke, vrijblijvende offerte waarin alle kosten en werkzaamheden zijn gespecificeerd.
 4. Uitvoering: Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we een startdatum. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de werkzaamheden vakkundig en binnen de afgesproken termijn worden uitgevoerd.
 5. Afwerking en Controle: Nadat het stucwerk is voltooid, lopen we samen met u een ronde om te zorgen dat alles naar wens is. Eventuele aanpassingen voeren we direct uit.
 6. Nazorg: Ook na oplevering staan we voor u klaar. Met onze garantie van 5 jaar kunt u met een gerust hart genieten van uw gestucte woning of bedrijfsruimte.


Dit gestroomlijnde proces zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent en dat er geen onaangename verrassingen zijn. Bij Ambacht Totaalbouw staat uw tevredenheid centraal.

Zolderkamer door Ambacht Totaalbouw - Stukadoor Utrecht

Profiteer van een flinke burenkorting

Sla de handen ineen met uw buren en profiteer van een exclusieve burenactie! Wanneer u samen met uw buren besluit om uw woningen te laten stucen, kunnen jullie gezamenlijk meer dan €2000 besparen. Bijvoorbeeld, u en drie van uw buren kiezen voor het laten stucen van de woning en gaan voor in totaal 1200m² stucwerk. Dan levert dit jullie een korting op van €2 per m², waardoor jullie samen maar liefst €2400 minder betalen. Dat betekent een gemiddelde besparing van €600 per huishouden!

Maak de slimme move en neem samen contact met ons op. Geef ons door hoeveel vierkante meters stucwerk er op de planning staat en wij verwerken direct jullie gezamenlijke korting in de offerte. Bij Ambacht Totaalbouw draait alles om topkwaliteit en klanttevredenheid. Deze speciale burenactie is slechts een van de manieren waarop we onze waardering voor u tonen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons vandaag nog op 06 85865210 voor meer details.

Bekend van TV

Uitgezonden op SBS6 in 2023 en 2024

Met enthousiasme delen wij mee dat wij deel hebben uitgemaakt van “De Grote Huisverbouwing” op SBS6, waarbij ons vakmanschap op nationale televisie is getoond. Deze ervaring benadrukt onze expertise en onze passie voor kwalitatief hoogstaand werk.

We zijn vaker op televisie gekomen, benieuwd naar de afleveringen? Klik dan hier en bekijk alle afleveringen.

Vraag kosteloos een offerte aan

Of u nu al klaar bent om uw stucproject te starten of nog enkele vragen heeft, bij Ambacht Totaalbouw staan we altijd voor u klaar. Als u direct antwoord op uw vragen wilt, kunt u ons eenvoudig bellen op 06 85865210. Voor degenen die liever digitaal communiceren, is ons online offerteformulier beschikbaar. Hier kunt u de details van uw project invullen en wij zorgen ervoor dat we binnen 24 uur reageren.

Mocht u het op prijs stellen, dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in. Zo kunnen we dieper ingaan op uw wensen en een nauwkeurige offerte voor u opstellen. U kunt erop vertrouwen dat onze offertes altijd duidelijk en transparant zijn, zonder verborgen kosten. Alles wordt overzichtelijk voor u uiteengezet.

Na uw akkoord met de offerte, zullen we samen een startdatum voor uw project inplannen. Hierbij houden we altijd rekening met uw beschikbaarheid en zorgen we voor een soepele uitvoering. Maar let op: onze agenda vult snel, dus om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om tijdig contact met ons op te nemen. Bij Ambacht Totaalbouw staat uw tevredenheid centraal, van het eerste contactmoment tot de oplevering van uw project.

Vraag gratis een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.