15+ Jaar ervaring
5 Jaar garantie
Bekend van TV
Offerte binnen 24 uur

Klanten beoordelen ons met 5 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Gebaseerd op 81 beoordelingen
.

Renovatie en vebouwing

Wat is renovatie en verbouwing?

Renovatie en verbouwing zijn termen die vaak gebruikt worden om verbeteringen aan een gebouw of een ruimte te beschrijven. 

Renovatie houdt in dat er werkzaamheden worden uitgevoerd om bestaande constructies, systemen of functies te herstellen of te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van oude leidingen, het vervangen van ramen of het opnieuw betegelen van een badkamer betekenen. 

Verbouwing houdt in dat er ingrijpende wijzigingen worden aangebracht aan een gebouw of ruimte, zoals het toevoegen of verwijderen van muren. Maar ook het veranderen van de indeling of het toevoegen van extra ruimtes. Renovatie en verbouwing kunnen samen voorkomen, bijvoorbeeld als er een badkamer gerenoveerd wordt en tegelijkertijd een extra toilet wordt toegevoegd.

Badkamer die is gerenoveerd door Ambacht Totaalbouw
Renovatie en verbouwing

Wanneer is renovatie en verbouwing een optie?

Renovatie en verbouwing zijn altijd een optie als u op zoek bent naar manieren om uw huis of een bepaalde ruimte te verbeteren. Dit kan zijn om praktische redenen, zoals het repareren van lekkages of het vervangen van oude leidingen, of om esthetische redenen, zoals het veranderen van de indeling van een ruimte of het toevoegen van extra functies. Renovatie en verbouwing kunnen ook nuttig zijn als u van plan bent om uw huis te verkopen en u wilt de waarde ervan verhogen.

Het is echter belangrijk om te overwegen of renovatie en verbouwing geschikt zijn voor uw situatie en om professioneel advies in te winnen voordat u een beslissing neemt.

Waarom kiezen voor renovatie en verbouwing?

Er zijn vele redenen waarom mensen kiezen voor renovatie en verbouwing. 

Een van de belangrijkste redenen is om de waarde van hun huis te verhogen. Door het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden, zoals het vervangen van oude leidingen of het vervangen van oude ramen, kan de waarde van een huis toenemen. 

Verbouwing kan ook helpen om de indeling en functionaliteit van een huis te verbeteren, bijvoorbeeld door het toevoegen van extra ruimtes of het veranderen van de indeling van bestaande ruimtes. Bovendien kan renovatie en verbouwing ook helpen om problemen met het huis te voorkomen of op te lossen, zoals lekkages of andere technische problemen.

Uw renovatie en verbouwing aan ons overlaten

Bent u van plan om uw woning te gaan verbouwen of renoveren dan bent u bij Ambacht totaalbouw aan het juiste adres.

Wij hebben de juiste vakmannen in huis die uw woning tot een paleis kunnen omtoveren. Neem gerust contact op voor meer info of een offerte.

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u klaar om uw klus uit te laten voeren door een expert? Vul dan onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat.

Gecertificeerd Afbouwbedrijf

Onze diensten